English

Transformeer naar een teal organisatie in volle bewustzijn

CompanyWise

De meeste medewerkers komen 's morgens niet spontaan hun bed uit om bij te dragen aan de groei van de organisatie. CompanyWise begeleidt je organisatie naar zelfsturend teams met empowered medewerkers.

Een helder doel

Dat bereiken we door eerst te gaan zoeken naar de 'purpose', de ware reden van bestaan van de onderneming. Deze purpose dient als kompas. Een heldere purpose en kompas maken dat medewerkers zich kunnen verbinden met het hogere doel van de organisatie.

In natuurlijke flow

Zo creëer je een inspirerende organisatiecultuur. De medewerkers mogen zichzelf zijn in ‘Wholeness’ of heelheid, en zijn geëngageerd. Alles is ‘in flow’ zodat de organisatie op de meest duurzame manier kan groeien. 

Is uw organisatie in haar natuurlijke flow?

Doe nu onze companyscan.

Onmiddellijke resultaten
Check je mogelijkheden
Inzicht in jouw organisatie
Plan voor de 'next level'
Waarom CompanyWise?

Maximum rendement van jouw investering

Organisaties die 'in flow' en 'on purpose' zijn, bereiken meer! We creëren een andere omkadering waarin jouw bedrijf een volgend niveau van resultaten en financiële beloning bereikt. Met aandacht voor alle belanghebbenden: klanten worden beter bediend, medewerkers zijn gelukkiger en processen verlopen efficiënter.

Je krijgt meer tijd voor het ontdekken van nieuwe groeimogelijkheden voor jouw zaak. En er is aanzienlijk minder tijd nodig om brandjes te blussen of onderlinge verschillen op te lossen.

Hoe werken we?

Een praktische, co-creatieve aanpak

Onze stijl is zeer praktisch, no-nonsense en pragmatisch. Eerst scannen we de huidige organisatiecultuur. Een rapport benoemt de nodige aandachtspunten en welke voordelen de nieuwe resultaten kunnen bereiken.

Tot slot bezorgen wij een stappenplan. Methodes die wij gebruiken zijn o.a. interactieve workshops, team coaching en/of leadership training.

Wat onze klanten zeggen

Door hun aanpak, productieve workshops, maar vooral door hun operationele mindset op de werkvloer hebben we een hr-project ervaren dat in het hele bedrijf leeft en waar in samenwerking met het team aan visie en strategie gewerkt is. Het eindresultaat stelt ons in staat om in 2015 gericht verder te werken aan het succes van RP Industries en de betrokkenheid van het team blijvend te verhogen.

In onze zoektocht naar een gids om ons te begeleiden in het waardengedreven ondernemen vonden we met Sarah-Jane Carey de juiste partner. Haar toewijding, kennis, ad-hoctips and -tricks en advies op kmo-maat, maakte haar de ideale leider om dit verandertraject in te zetten. Mede dankzij haar begeleiding naar het waardengedreven ondernemen won Belven in 2013 de award van excellente onderneming voor de provincie Antwerpen. Met enige fierheid kunnen we je dus verzekeren dat CompanyWise je van 'Good to Great' zal helpen.

De persoonlijke en transparante benadering met oog voor zowel individu als organisatie, eigen aan CompanyWise, zorgen ervoor dat transformaties vlotter verlopen en het nut ervan beter begrepen wordt… Bedankt voor de fijne samenwerking!

Our leadership sessions have brought the Steelforce management team closer together and oiled the cooperation. Next to giving valuable insights in our self-knowledge, she has made us acknowledge the opportunities that lie behind our differences in personality. The trust amongst us has grown and that is the true basis for a performing, inspiring and enjoyable team.

Wie wil er nu niet een organisatie die makkelijker te besturen is en betere resultaten haalt? CompanyWise leidde ons naar ons authentieke doel en hielp ons om een duidelijkere koers te varen. Zo kunnen we groeien én een werkelijke bijdrage leveren aan onze maatschappij. We groeien nu als organisatie, maar ook als persoon.

Sarah-Jane heeft ons 18 maanden ondersteund als bedrijfscoach. Haar focus zowel op de menselijke aspecten als ook op organisatorische niveau heeft Lenaerts-Heremans geholpen om efficiënter en gestructureerde te werken. Haar empathische aanpak en zakelijke inzichten hebben het verschil gemaakt bij het creëren van een goede bedrijfssfeer en positieve bedrijfscultuur bij Lenaerts-Heremans.

Petra Dahlman
CFO RP Industries
Leen Van Keilegom
HR Manager Belven nv
Ann Costermans
HR Manager Campine nv
Ronny Willemsens
CFO, Steelforce Group nv
Liesbeth Provoost
Directeur, Vormingplus Oost-Brabant
Jan De Coster
Managing Partner, Lenaerts-Heremans
Wie zijn we?

Maak kennis

Sarah-Jane Carey

Sarah-Jane heeft 20 jaar internationale ervaring in zowel multinationals als kmo's. Eerst in verkoop & klantendiensten en daarna als hr-consultant en coach. Sarah-Jane is een empathisch natuurtalent die mensen aanspoort om hun diversiteit in te zetten zodat teams sterker worden. Met haar aanpak zal ze je inspireren tot zelfkennis zodat je beter verbonden bent met jezelf, met je collega’s en met de doelstellingen van je organisatie.

Tel.: +32 (0)486 28 81 39.

Frieda Janssens

Frieda heeft 30 jaar als leidinggevende in vooraanstaande multinationals meegedraaid. Ze heeft menig transformatieproject geleid waarbij ze in staat was om chaos om te zetten in structuur en duurzame veranderingen te creëren. Frieda is in staat om een pragmatische en praktische aanpak te combineren met een holistische focus op het grotere geheel en het einddoel. Ze vindt energie als ze teams kan inspireren om dingen gedaan te krijgen in een sfeer van vertrouwen en eigenaarschap.

Tel.: +32 (0)476 78 03 70.